Продукти за ястието:
- 1 пиле
- 30 г краве масло
- 200 г гъби
- 125 г свинско месо
- 1 пилешко дробче
- 2 скилидки чесън, магданоз, мащерка
- червен пипер, черен пипер, сол
Нарязваме гъбите на ситно и размесваме със свинското месо, пилешкото дробче, чесъна, сол и черен пипер. Получената смес напълваме вътрешността на пилето.
Зашиваме отворът и слагаме в намазана тавичка. Печем от двете страни. Изваждаме изпеченото пиле и поставяме в чиния за сервиране.
Сосът в тавичката разреждаме с няколко лъжици гореща вода, заваряваме за няколко минути. Изсипваме в топла сосиера преди сервиране на ястието.
------------------------------------------------------
© 2010,Р.И. - автор,All rights reserved!
Няма коментари:
Публикуване на коментар