петък, 16 юли 2010 г.

0064: Вегетариански ястия

Зеленчукова салата с яйце (италианска кухня)

Продукти за ястието:
  1. 1 малка краставичка
  2. 1 корен резене
  3. 3 репички
  4. 2 твърдо сварени яйца
  5. олио, лимонов сок
  6. чесън, черен пипер, сол
Приготвяне на ястието:

Нарязваме краставичката на колелца, с дебелина 1/2 см, след това режем колелцето на четвъртинки.

Нарязваме почистеното резене на тънки ивички, репичките на тънки колелца и разбъркваме.

Прибавяме олио, лимонов сок, чесън, черен пипер, сол, разбъркваме и охлаждаме.

Преди поднасяне на ястието подреждаме в салатиера и украсяваме с яйца.
------------------------------------------------------
© 2010,Румяна Иванова - автор,All rights reserved!

Няма коментари:

Публикуване на коментар