Продукти за ястието:Гарнитура за ястието:
- Задушен ориз
- 1 червен домат
- зелени маслини
- 1 лимон
- копър
- грах
Oбезкостяваме гърдите, нарязваме плоско на 4 големи шницела, начукваме, посоляваме, поръсваме с черен пипер, поставяме парченца масло и ситно нарязани гъби, увиваме, прикрепяме с клечки за зъби и поставяме в хладилника.
След около 1 час ги изваждаме. Овалваме ги в брашно, разбито яйце, галета и изпържваме в олио до златист цвят.
Подреждаме изпържените котлети в блюдо, разрязваме с остър нож и гарнираме пожелание ястието.
------------------------------------------------------
© 2010,Румяна Иванова - автор,All rights reserved!
Няма коментари:
Публикуване на коментар